Μια έθνικ συνταγή που μπορεί να συνοδεύσει τη σαλάτα σου ή να γίνει το πρωινό σου γεύμα.
Θερμίδες: 296/ μερίδα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1κ. γλυκού ελαιόλαδο
- 1κ. σούπας σκόρδο, λιωμένο
- 1 μικρή γλυκοπατάτα, κομμένη σε λωρίδες
- 3/4κ. γλυκού μείγμα καρυκευμάτων για Taco
- 3κ. σούπας γάλα αμυγδάλου
- 3κ. σούπας μαγιά
- Λίγο αλάτι
- 2 wrap
- 1φλ. σπανάκι
- 1/4φλ. κόκκινη σάλτσα σπιτική
- 3κ. σούπας κόλιαντρο, ψιλοκομμένο
- 1/2 αβοκάντο, κομμένο σε φέτες
Τρόπος Μαγειρέματος
- Ζέστανε το λάδι σε μια μεγάλη κατσαρόλα σε μέτρια θερμοκρασία.
- Πρόσθεσε το σκόρδο και μαγείρεψε για ένα λεπτό.
- Πρόσθεσε της λωρίδες της γλυκοπατάτας και το μείγμα καρυκευμάτων για Taco.
- Μαγείρεψε, ανακατεύοντας περιστασιακά, μέχρι να μαλακώσει η γλυκοπατάτα (περίπου 10 λεπτά).
- Ενώ μαγειρεύεται η γλυκοπατάτα, ζέστανε το γάλα σε μια μικρή κατσαρόλα.
- Πρόσθεσε μέσα και ανακάτεψε τη μαγιά και το αλάτι και άφησέ τα να πάρουν μια βράση (πρέπει να είναι παχύρρευστο σαν λιωμένο τυρί).
- Μετέφερε το γάλα σε ένα μικρό μπολ για να κρυώσει.
- Άπλωσε το παχύρευστο τυρί από γάλα αμυγδάλου, πάνω στα δυο wrap, από πάνω άπλωσε το σπανάκι, τη γλυκοπατάτα, τη σάλτσα, το κόλιαντρο και τις φέτες αβοκάντο.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ