Μια τέλεια συνταγή που μπορείς να απολαύσεις χωρίς τύψεις κάθε ώρα της ημέρας.
Θερμίδες: 278/ μερίδα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- Για το wrap:
- 2φλ. κουνουπίδι, κομμένο σε μπουκιές
- 1+1/2κ. γλυκού ελαιόλαδο
- Αλατοπίπερο
- 1 γλυκιά πατάτα, αποφλοιωμένη και κομμένη σε φέτες
- 1+1/2κ. σούπας κόλιανδρο, ψιλοκομμένο
- 1+1/2κ. σούπας μαϊντανό, ψιλοκομμένο
- 1κ. σούπας μέντα ψιλοκομμένη
- 1κ. γλυκού ξύσμα λεμονιού
- 1/2 αγγούρι, κομμένο σε λεπτές λωρίδες
- 2 wrap ολικής
- Για το dressing:
- 1κ. σούπας ταχίνι
- 1/2κ. σούπας νερό
- 1κ. γλυκού σιρόπι σφενδάμου
- 1κ. γλυκού χυμό λεμονιού
Τρόπος Μαγειρέματος
- Προθέρμανε το φούρνο στους 180°C.
- Σε ένα μεσαίο μπολ, ρίξε το κουνουπίδι με 1 κουταλάκι, λίγο αλάτι και πιπέρι.
- Βάλε το κουνουπίδι σε ένα ταψί με μια λαδόκολλα και ψήσε στο φούρνο για 20 λεπτά.
- Σε ένα μέτριο μπολ ανακάτεψε τις πατάτες με 1/2 κουταλάκι λάδι, λίγο αλάτι και πιπέρι.
- Βάλε τις πατάτες σε ένα ταψί με μια λαδόκολλα και ψήσε στο φούρνο για 30 λεπτά.
- Τοποθέτησε το κουνουπίδι σε έναν επεξεργαστή τροφίμων μαζί με το κόλιανδρο, τον μαϊντανό, την μέντα και το ξύσμα λεμονιού και χτύπησε τα υλικά μέχρι το κουνουπίδι να γίνει σαν ρύζι.
- Μετέφερε το κουνουπίδι σε ένα μπολ.
- Σε ένα μικρό μπολ ανακάτεψε όλα τα υλικά για το dressing.
- Ρίξε το dressing πάνω στο κουνουπίδι μαζί με αλάτι και πιπέρι και ανακάτεψε καλά.
- Άνοιξε τα wrap και άπλωσε πρώτα τις πατάτες, μετά το κουνουπίδι και έπειτα τις λωρίδες αγγουριού.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ