Μια εύκολη συνταγή που μπορείς να σερβίρεις σε κάποιο τραπέζι σαν light ορεκτικό ή να απολαύσεις σαν σνακ.
Θερμίδες: 273/ μερίδα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 2φλ. μπουκετάκια κουνουπίδι
- 2κ. γλυκού ελαιόλαδο
- 2κ. γλυκού κάρυ
- 1/4κ. γλυκού αλάτι σημείωμα
- 2 wraps ή πίτες
- 1/4φλ. χούμους
- 3φλ. πράσινα λαχανικά της επιλογής σου
- 1/4φλ. ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια
- 2κ. σούπας ψιλοκομμένο κόλιαντρο
- 1κ. σούπας ελαιόλαδο
- 1κ. σούπας χυμό λεμονιού
Τρόπος Μαγειρέματος
- Προθέρμανε το φούρνο στους 200°C 400 F.
- Σε ένα ταψί στρώσε ένα φύλλο λαδόκολλας και ρίξε πάνω το κουνουπίδι, το ελαιόλαδο, το κάρυ και το αλάτι.
- Ψήσε για 20 έως 25 λεπτά.
- Εν τω μεταξύ, άπλωσε το χούμους στις πίτες και πρόσθεσε τα πράσινα λαχανικά, τα κρεμμυδάκια και το κόλιαντρο.
- Σε ένα μικρό μπολ χτύπησε ελαφρά το ελαιόλαδο και το χυμό λεμονιού.
- Ρίξε το dressing που μόλις έφτιαξες εσωτερικά της πίτας.
- Ολοκλήρωσε τοποθετώντας το κουνουπίδι στις πίτες.
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ