Τα λαχανικά συναντούν τα ζυμαρικά και δημιουργούν μια γευστική σούπα με λίγες θερμίδες. Τα θρεπτικά συστατικά θα γεμίσουν το σώμα σου με βιταμίνες.
Θερμίδες: 263/ μερίδα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1κ. γλυκού ελαιόλαδο
- 1 κρεμμύδι, κομμένο σε κύβους
- 1φλ. σέλινο, κομμένο σε κύβους
- 1κ. σούπας ψιλοκομμένο σκόρδο
- 400γρ. ντομάτες ψιλοκομμένες κονσέρβας
- 3+1/2φλ. ζωμό λαχανικών
- 1 κλαδάκι φρέσκο δεντρολίβανο
- 3 φύλλα δάφνης αποξηραμένα
- 1/2κ. γλυκού αλάτι
- 1/4κ. γλυκού μαύρο πιπέρι
- 340γρ. κατεψυγμένα λαχανικά της επιλογής σου
- 440γρ. λευκά φασόλια
- 440γρ. κόκκινα φασόλια
- 110γρ. τορτελίνια
- 1/4φλ. φρέσκο μαϊντανό ψιλοκομμένο
- Λίγο τριμμένο τυρί παρμεζάνα
Τρόπος Μαγειρέματος
- Ζέστανε μια μεγάλη κατσαρόλα σε μέτρια θερμοκρασία.
- Πρόσθεσε το λάδι, το κρεμμύδι και το σέλινο.
- Μαγείρεψε για 8-10 λεπτά, μέχρι να αρχίσουν να μαλακώνουν.
- Πρόσθεσε το σκόρδο και μαγείρεψε για επιπλέον 2 λεπτά ή μέχρι να ροδίσει.
- Πρόσθεσε τις ντομάτες, το ζωμό λαχανικών, το δεντρολίβανο, τα φύλλα δάφνης, το αλάτι και το πιπέρι.
- Άσε τη σούπα να πάρει μια βράση.
- Μείωσε τη θερμοκρασία, κάλυψέ την με ένα καπάκι και άφησέ την να σιγοβράσει για 20 λεπτά.
- Πρόσθεσε τα κατεψυγμένα λαχανικά, τα φασόλια, τα ζυμαρικά και το μαϊντανό.
- Άφησέ την να σιγοβράσει για 10-15 λεπτά.
- Πέταξε τα φύλλα δάφνης και το δεντρολίβανο και μοίρασε σε 6 μπολ τη σούπα.
- Σέρβιρε με λίγη τριμμένη παρμεζάνα.
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ