Λαχταριστά χοιρινά παϊδάκια με μπάρμπεκιου σάλτσα! Μια σκέτη απόλαυση!
Θερμίδες: 196
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 2 1/2 κουταλιές της σούπας αλάτι χοντρό
- 1 κουταλιά της σούπας ξηρό μουστάρδα
- 1 κουταλιά της σούπας πάπρικα
- 1/2 κουταλάκι πιπέρι καγιέν
- 1/2 κουταλάκι του γλυκού φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
- 8 κιλά χοιρινά παϊδάκια
- ζωμός κοτόπουλου light (προαιρετικά)
- 1 1/2 φλιτζάνι σάλτσα μπάρμπεκιου
Τρόπος Μαγειρέματος
- Προθέρμανε τον φούρνο στους 270 βαθμούς.
- Συνδύασε τα 5 πρώτα υλικά σε ένα μικρό μπολ.
- Τύλιξε κάθε παϊδάκι με αλουμινόχαρτο και ψήσε για περίπου 2-3 ώρες.
- Ξεδίπλωσε προσεκτικά και χύσε τυχόν χυμούς που έχουν βγάλει.
- Πρόσθεσε νερό ή ζωμό στα παϊδάκια αν χρειάζονται και χτύπησε τη σάλτσα μπάρμπεκιου.
- Άλειψε το κρέας με τη σάλτσα και συνέχισε να ψήνεις σε μια σχάρα για 7-10 λεπτά, γυρίζοντας τους πλευρά.
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ