Μια εύκολη και ιδιαίτερη συνταγή που μπορεί να συνοδεύσει το κρέας σου η μια αραβική πίτα. Είναι light και φυσικά ταιριάζει στη δίαιτά σου.
Θερμίδες: 146/ μερίδα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 2 μεσαία παντζάρια καθαρισμένα
- 400γρ. βρασμένα ρεβίθια
- 1/4φλ. ταχίνι
- 4 σκελίδες σκόρδου
- 3κ. σούπας χυμό λεμονιού
- 2κ. γλυκού ξύσμα λεμονιού
- 1/2κ. γλυκού κύμινο
- 1κ. γλυκού αλάτι
- 3κ. σούπας ελαιόλαδο
Τρόπος Μαγειρέματος
- Προθέρμανε το φούρνο στους 200°C.
- Τύλιξε τα παντζάρια με ένα αλουμινόχαρτο και ψήσε τα στο φούρνο για μια ώρα.
- Κόψε τα παντζάρια σε κομμάτια και ρίξε τα μέσα σε ένα μίξερ μαζί με τα υπόλοιπα υλικά, εκτός από το ελαιόλαδο.
- Χτύπησε τα υλικά για 3 λεπτά.
- Έπειτα, ξεκίνησε να ρίχνεις σταδιακά το λάδι, ενώ χτυπάς τα υλικά.
- Όταν μείγμα γίνει λείο μπορείς να το μοιράσεις σε 8 πιάτα.
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ