Το brownie γίνεται χριστουγεννιάτικο με τα θρυμματισμένα candy canes. Είναι light και άκρως γευστικό.
Θερμίδες: 299/ μερίδα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- Για το brownie:
- 1 κουτί έτοιμο μείγμα για brownie
- 2κ. σούπας λάδι
- 3/4φλ. Νερό
- Για το frosting:
- 6κ. σούπας πουρές αβοκάντο
- 4κ. σούπας κακάο
- 1/2κ. γλυκού εκχύλισμα μέντας
- 1/4κ. γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
- Μια πρέζα αλάτι
- 1/2φλ. κομματάκια κουβερτούρας
- Θρυμματισμένα καραμελένια μπαστουνάκια
Τρόπος Μαγειρέματος
- Προθέρμανε το φούρνο στους 170°C.
- Πάρε ένα πυρίμαχο τηγάνι 8 εκατοστών και άλειψε τον πάτο με λίγο λάδι.
- Φτιάξε το μείγμα για το brownie σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και πρόσθεσε μέσα το νερό και το λάδι.
- Ρίξε το μείγμα μέσα στο τηγάνι και ψήσε στο φούρνο για 30-33 λεπτά.
- Τοποθέτησε τον πουρέ αβοκάντο, τη σκόνη κακάο, το εκχύλισμα μέντας και βανίλιας και το αλάτι σε έναν επεξεργαστή τροφίμων.
- Χτύπησε τα υλικά μέχρι να γίνει λείο το μείγμα.
- Λιώσε τα κομματάκια κουβερτούρας στο φούρνο μικροκυμάτων ή σε ένα κατσαρολάκι σαν μπεν μαρί.
- Πρόσθεσε τη λιωμένη σοκολάτα στον επεξεργαστή τροφίμων και ανακάτεψε μέχρι να συνδυαστούν τα υλικά.
- Άπλωσε το μείγμα πάνω από το brownie και πασπάλισε με τα θρυμματισμένα καραμελένια μπαστουνάκια.
- Κόψε το brownie σε 8 κομμάτια.
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ