Μια εναλλακτική σαλάτα που μπορείς να απολαύσεις ακόμα και το μεσημέρι.
Θερμίδες: 242/ μερίδα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 2κ. σούπας μαργαρίνη
- 1/4φλ. κρεμμύδι κομμένο σε κύβους
- 1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε κύβους
- 1 κίτρινη πιπεριά κομμένη σε κύβους
- 225γρ. μανιτάρια portobello κομμένα σε φέτες
- 4φλ. σπανάκι
- 1κ. γλυκού σκόρδο λιωμένο
- 1κ. γλυκού βαλσαμικό ξύδι
- 1/4φλ. παρμεζάνα τυρί
- Μια πρέζα αλάτι
- Μια πρέζα πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε μια μεγάλη κατσαρόλα σε μέτρια θερμοκρασία, λιώσε τη μια κουταλιά της σούπας μαργαρίνη. Πρόσθεσε τα κρεμμύδια και τις πιπεριές και σόταρέ τα.
- Πρόσθεσε τα μανιτάρια και την υπόλοιπη μαργαρίνη και σόταρε λίγο ακόμα.
- Πρόσθεσε το σπανάκι, το σκόρδο και το βαλσαμικό ξύδι μέχρι να μαραθούν τα υλικά.
- Μοίρασε σε δύο πιάτα και πασπάλισε με τυρί, αλάτι και πιπέρι.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ