Τώρα που υποδεχτήκαμε το καλοκαίρι, συνοδεύουμε τα αγαπημένα μας ζυμαρικά με μανιτάρια, αφήνοντας στην άκρη το κρέας και τα “βαριά” υλικά. Αυτή τη συνταγή μπορείς να την απολαύσεις κρύα ή ζεστή το μεσημέρι ή το βράδυ.
Θερμίδες: 235/ μερίδα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 250γρ. μανιτάρια πλευρώτους κομμένα σε χοντρές φέτες
- 2κ. γλυκού μουστάρδα
- 3 σκελίδες σκόρδους λιωμένες
- 150ml. ζωμός λαχανικών
- 250γρ. μικρά ζυμαρικά
- 3κ. σούπας δυόσμο
- ξύσμα από 1 λεμόνι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε ένα τηγάνι ρίξε τα μανιτάρια, τη μουστάρδα, το σκόρδο και το ζωμό λαχανικών.
- Άφησέ τα να πάρουν βράση, να εξατμιστεί ο ζωμός και να μαλακώσουν τα μανιτάρια.
- Αφαίρεσέ τα από το τηγάνι.
- Μαγείρεψε τα λαχανικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
- Στράγγιξέ τα, ανακάτεψε τα με τα μανιτάρια, το δυόσμο και το ξύσμα λεμονιού.
- Σέρβιρε σε 2 πιάτα.
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ