Ο Τομ Κρουζ δεν χρειάζεται αφροδισιακά για να προκαλέσει…πυρετό σε μια γυναίκα. Φαντάσου τώρα εσύ να σου σερβίρει μακαρονάδα με στρείδια.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1/2 φλιτζάνι λάδι
- 1/4 του φλιτζ σκελίδες σκόρδου λιωμένες ελαφρά
- 1/4 του φλιτζ Κάπαρη
- 2 φλτιζ ψιλοκομμένο μαϊντανο και 1/2 φλιτζ για το γαρινίρισμα
- 2 φλιτζ ψιλοκομμένες ντομάτες
- 3/4 του φλιτζ. Φρέσκο χυμό λεμονιού
- 3/4 του φλιτζ ξηρό λευκό κρασί
- 1/2 κουτ. Της σούπας καυτερό πιπέρι
- 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
- 1 κουταλάκι του γλυκού φρέσκο πιπέρι
- 500 γρ λινγκουίνι
- ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΕΙΔΙΑ – 30 στρείδια
- 1/4 του φλιτζ σκόρδο ψιλοκομμένο
- 1 φλιτζ κρασί λευκό
- 1 φλιτζ νερό
Τρόπος Μαγειρέματος
- Ζέστανε το λάδι σε ένα τηγάνι. Πρόσθεσε το σκόρδο και την κάπαρη και συνέχισε σιγά, σιγά με τον μαϊντανό.
- Πρόσθεσε τις ντομάτες, το χυμό λεμονιού, το κρασί, το καυτερό πιπέρι, αλάτι και πιπέρι.
- Βράσε το νερό και πρόσθεσε τα linguini σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
- Όσο ψήνεται η σάλτσα ψήσε τα στρείδια. Βάλτα σε μια μεγάλη κατσαρόλα με το σκόρδο, το κρασί και το νερό. Σκέπασε και άσε να βράσουν μέχρι να ανοίξουν
- Κράτησε ¼ του φλιτζανιού από το ζωμό των στειδιών και πρόσθεσέ το στη σάλτσα
- Στράγγιξε τα λινγκουίνι ανακάτεψέ τα με την σάλτσα και μοίρασέ τα στα πιάτα
- Πρόσθεσε τα στρείδια και σέρβιρε
Tip
Όποιο στρείδι δεν ανοίξει πρέπει να πεταχτεί γιατί δεν είναι φρέσκο
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ