Ναι, τα δύο αυτά φαγητά ενώνονται σε ένα πεντανόστιμο πιάτο!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 κουτ. της σούπας εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
- 1 κρεμμύδι σε κομματάκια
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 1/2 κόκκινη πιπεριά, κομμένη σε κομματάκια
- 1 καρότο, κομμένο σε μικρά κομματάκια
- 1/2 ποτήρι κόκκινο κρασί
- 1 συσκευασία ντοματοπελτέ
- 2 συσκευασίες με ζωμό λαχανικών
- 1 κονσέρβα με φακές
- 1 κουτ. του γλυκού γλυκιά πάπρικα
- 1 κουτ. του γλυκού ρίγανη
- 1 κουτ. του γλυκού βασιλικό
- 1 κουτ. του γλυκού μείγμα μπαχαρικών
- 1 πακέτο μακαρόνια της επιλογής σου
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε μία κατσαρόλα, με ελαιόλαδο σοτάρεις το κρεμμύδι και το σκόρδο για περίπου 5 λεπτά.
- Στη συνέχεια, προσθέτεις την κόκκινη πιπεριά και το καρότο και ανακατεύεις για περίπου 3 λεπτά.
- Περιχύνεις το κόκκινο κρασί στην κατσαρόλα και αφήνεις να περάσει ένα λεπτό.
- Στην ίδια κατσαρόλα, προσθέτεις τον ντοματοπελτέ και τους ζωμούς λαχανικών. Ανακατεύεις πολύ καλά, μέχρι να “δέσει” η σάλτσα και αφήνεις να βράσει για 10 λεπτά.
- Προσθέτεις τα υπόλοιπα υλικά και βράζεις για 7-8 λεπτά ακόμη.
- Παράλληλα, σε μία δεύτερη κατσαρόλα με νερό ετοιμάζεις τα μακαρόνια.
- Αναμειγνύεις, σερβίρεις και απολαμβάνεις
Tip
Μη ξεχάσεις, το τριμμένο τυρί!ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ