Λαχταριστά μακαρόνια με κιμά και τυρί τριμμένο.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 μεσαίο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 μεγάλο καρότο ψιλοκομμένο
- 3 σκελίδες σκόρδο
- 1/2 κουτ. του γλυκού ρίγανη
- 600 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς
- Μισή συσκευασία με πελτέ τομάτας
- 1/2 ποτήρι κόκκινο κρασί
- 1 κουτ. του γλυκού βαλσάμικο
- 1 πακέτο μακαρόνια της επιλογής σας
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε ένα μπλέντερ, χτυπάς το κρεμμύδι, το καρότο και το σκόρδο, μέχρι να δημιουργηθεί ένα ομοιογενές μείγμα.
- Σε μία κατσαρόλα, αναμειγνύεις τον πελτέ τομάτας, τον μοσχαρίσιο κιμά, τη ρίγανη, τα ψιλοκομμένα κρεμμύδια και καρότα και το σκορδάκι. Προσθέτεις δύο κουταλιές της σούπας λάδι και βράζεις σε μέτρια φωτιά για περίπου 50 λεπτά.
- Πέντε λεπτά πριν κλείσεις το μάτι, σβήνεις με το κόκκινο κρασί και το βαλσάμικο.
- Παράλληλα, σε μία δεύτερη κατσαρόλα βράζεις τα μακαρόνια. Αν θες να γίνουν al dente, ακολούθησε πιστά τις οδηγίες της συσκευασίας.
- Σερβίρεις με άφθονο τυρί τριμμένο.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ