Το εστιατόριο ΜΑΝΗΜΑΝΗ μετράει ήδη σχεδόν δέκα χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας. Μια εντυπωσιακή αφορμή να δοκιμάσεις ελληνική παραδοσιακή κουζίνα εκτελεσμένη με σύγχρονο τρόπο, βασισμένη σε αγνά υλικά, προερχόμενα κυρίως από τη Μάνη αλλά και από άλλες περιοχές της Πελοποννήσου. Μια από αυτές είναι και η παρακάτω με παραδοσιακά μακαρόνια από την Μάνη.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 πακέτο χωριάτικες μακαρούνες
- 100gr τριμμένη ξερή μυζήθρα
- 4 αυγά
- Λίγο ελαιόλαδο
- Λίγο φρέσκο βούτυρο (αιγοπρόβειο)
- Αλάτι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Βράσε τα ζυμαρικά.
- Μέσα σε ένα τηγάνι βάλε το ελαιόλαδο και το βούτυρο και τηγάνισε ελαφρώς τα αυγά.
- Με μια σπάτουλα τοποθέτησέ τα σε ένα δίσκο
- Μέσα στο τηγάνι καβούρδισε την μυζήθρα μέχρι να πάρει ένα χρυσαφί χρώμα.
- Πρόσθεσε τα ζυμαρικά και ανακάτεψέ τα καλά.
- Σερβίρουμε σε 4 πιάτα τα ζυμαρικά και στο πάνω μέρος τα αυγά
Tip
Μπορείς να προσθέσεις λαχανικά (μανιτάρια, κολοκύθια κτλ) μέσα στα ζυμαρικά!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ