Μια εύκολη και πολύ νόστιμη συνταγή.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 12 ολόκληρα μανιτάρια
- 1 κουταλιά της σούπας φυτικό λάδι
- 1 κουταλιά της σούπας σκόρδο πολύ ψιλοκομμένο
- 225 gram μαλακό τυρί κρέμα
- 1/4 της κούπας τριμμένη παρμεζάνα
- 1/4 κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι
- 1/4 κουταλάκι του γλυκού κρεμμύδι σε σκόνη
- 1/4 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι καγιέν
Τρόπος Μαγειρέματος
- Προθέρμανε τον φούρνο σου στους 175 βαθμούς. Καθάρισε τα μανιτάρια με μια βρεγμένη πετσέτα και κόψε προσεκτικά τα κοτσάνια τους. Ψιλόκοψε τα κοτσάνια.
- Σε ένα μεγάλο τηγάνι ρίξε το λάδι και ζέστανέ το. Ρίξε το σκόρδο και τα ψιλοκομμένα κοτσάνια των μανιταριών στο τηγάνι με το λάδι. Τηγάνισε μέχρι να φύγει όλη η υγρασία. Πρόσεξε μην καεί το σκόρδο. Άσε να κρυώσει το μείγμα.
- Όταν το μείγμα των κοτσανιών και του σκόρδου έχει πια κρυώσει, ρίξε από πάνω το τυρί κρέμα, την παρμεζάνα, το μαύρο πιπέρι, το κρεμμύδι σε σκόνη και το πιπέρι καγιέν και ανακάτεψε καλά. Με ένα κουτάλι, γέμισε τα μανιτάρια που είχες καθαρίσει, με το μείγμα. Βάλε τα γεμιστά μανιτάρια σε ένα ταψί ψησίματος στο οποίο έχεις βάλει αντικολλητική λαδόκολλα.
- Ψήσε για 20 λεπτά.
Tip
Κάθε γεμιστό μανιτάρι έχει 88 θερμίδες.ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ