Ο Σεφ Νίκος Κατσάνης μας συστήνει έναν απολαυστικό τρόπο να εντάξουμε το σησαμέλαιο στην κουζίνα. Μια συνταγή μέσα από το βιβλίο “Δημιουργώντας με Παρθένο Σησαμέλαιο, Μακεδονικό Ταχίνι & Μακεδονικό Χαλβά”
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 600 γρ. ρίζα μάραθου ψιλοκομμένου & ζεματισμένου
- 400 γρ. μπεσαμέλ
- 3 αυγά
- 250 γρ. τριμμένο Κασέρι
- 250 γρ. τριμμένο Κεφαλοτύρι
- Xονροτριμμένο φρέσκο πιπέρι
- Ψιλοκομμένο φύλλο μάραθου
- Φύλλα κρούστας, όσα πάρει
Τρόπος Μαγειρέματος
- Ανακάτεψε όλα τα υλικά μαζί και με αυτά γέμσε τις πίτες, διπλώνοντας διαγώνια ένα φύλλο κρούστας και βάζοντας γέμιση κατά μήκος στην πλευρά της διαγωνίου
- Ρόλαρε τη γέμιση με το φύλλο και τύλιξε το τελικό ρολό σπυρωτά, ώστε να δημιουργήσεις έναν σαλίγκαρο
- Κόλλα το τελείωμα και τηγάνισε με σησαμέλαιο πάνω κάτω, μέχρι να ροδίσει το πιτάκι μας
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ