Ο Σεφ Νίκος Κατσάνης μας συστήνει έναν απολαυστικό τρόπο να εντάξουμε το σησαμέλαιο στην κουζίνα. Μια συνταγή μέσα από το βιβλίο “Δημιουργώντας με Παρθένο Σησαμέλαιο, Μακεδονικό Ταχίνι & Μακεδονικό Χαλβά”
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 600 γρ. ρίζα μάραθου ψιλοκομμένου & ζεματισμένου
- 400 γρ. μπεσαμέλ
- 3 αυγά
- 250 γρ. τριμμένο Κασέρι
- 250 γρ. τριμμένο Κεφαλοτύρι
- Xονροτριμμένο φρέσκο πιπέρι
- Ψιλοκομμένο φύλλο μάραθου
- Φύλλα κρούστας, όσα πάρει
Τρόπος Μαγειρέματος
- Ανακάτεψε όλα τα υλικά μαζί και με αυτά γέμσε τις πίτες, διπλώνοντας διαγώνια ένα φύλλο κρούστας και βάζοντας γέμιση κατά μήκος στην πλευρά της διαγωνίου
- Ρόλαρε τη γέμιση με το φύλλο και τύλιξε το τελικό ρολό σπυρωτά, ώστε να δημιουργήσεις έναν σαλίγκαρο
- Κόλλα το τελείωμα και τηγάνισε με σησαμέλαιο πάνω κάτω, μέχρι να ροδίσει το πιτάκι μας
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ