Μαριναρισμένο μοσχαρίσιο φιλέτο

3 ώρες και 30 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
2
Mερίδες

Το φιλέτο σου θα γίνει ζουμερό και πικάντικο, ενώ η μαρινάρα του θα σου προσφέρει άρωμα και μοναδική γεύση.

Συστατικά

  • 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • ½ φλιτζάνι κέτσαπ
  • ¼ του φλιτζανιού ξίδι
  • 1 κ.σ πάπρικα
  • 1 κ.σ φυτικό λάδι
  • 2 κ.γ τσίλι σε σκόνη
  • Μαύρο πιπέρι
  • 750 γρ μοσχαρίσιο φιλέτο

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Σε μια μεγάλη σακούλα με ζιπ που κλείνει, ανακάτεψε όλα σου τα υλικά εκτός από το φιλέτο
  • Πρόσθεσε το μοσχαρίσιο φιλέτο, κλείσε τη σακούλα και γύρισε την να καλυφθεί καλά με το μείγμα
  • Άφησε στο ψυγείο για 3 ώρες τουλάχιστον
  • Στράγγιξε το φιλέτο από την μαρινάδα και βάλε το κρέας στο γκριλ να ψηθεί
  • Ψήσε όσο επιθυμείς, ανάλογα με το πως σου αρέσει η μπριζόλα σου
  • Συνόδευσέ το κρέας σου με πουρέ πατάτας ή βραστά λαχανικά

Tip

Γενικά το μοσχαρίσιο φιλέτο δεν πρέπει να παραψηθεί γιατί θα γίνει σκληρό και δεν θα μπορείς να το μασήσεις

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164