Το φιλέτο σου θα γίνει ζουμερό και πικάντικο, ενώ η μαρινάρα του θα σου προσφέρει άρωμα και μοναδική γεύση.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- ½ φλιτζάνι κέτσαπ
- ¼ του φλιτζανιού ξίδι
- 1 κ.σ πάπρικα
- 1 κ.σ φυτικό λάδι
- 2 κ.γ τσίλι σε σκόνη
- Μαύρο πιπέρι
- 750 γρ μοσχαρίσιο φιλέτο
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε μια μεγάλη σακούλα με ζιπ που κλείνει, ανακάτεψε όλα σου τα υλικά εκτός από το φιλέτο
- Πρόσθεσε το μοσχαρίσιο φιλέτο, κλείσε τη σακούλα και γύρισε την να καλυφθεί καλά με το μείγμα
- Άφησε στο ψυγείο για 3 ώρες τουλάχιστον
- Στράγγιξε το φιλέτο από την μαρινάδα και βάλε το κρέας στο γκριλ να ψηθεί
- Ψήσε όσο επιθυμείς, ανάλογα με το πως σου αρέσει η μπριζόλα σου
- Συνόδευσέ το κρέας σου με πουρέ πατάτας ή βραστά λαχανικά
Tip
Γενικά το μοσχαρίσιο φιλέτο δεν πρέπει να παραψηθεί γιατί θα γίνει σκληρό και δεν θα μπορείς να το μασήσεις
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ