Συνήθως στην Ελλάδα τα αποκαλούμε βίδες… είναι εκείνα τα μικρροσκοπικά σπειροειδή “βιδάκια” που μπορούν να τρυπώσουν σε κάθε συνταγή σου. Το σχήμα τους τα κάνει ιδανικά για λαχταριστές σάλτσες. Η σάλτσα στέκεται μέσα στο σπείρωμα και το αποτέλεσμα είναι μοναδικό. Σπάσε τα μικρά βιδάκια στα δύο και ετοίμασε νόστιμες σούπες. Επίσης είναι η πρώτη σου επιλογή για δροσερές σαλάτες ζυμαρικών.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Fusilli στα ιταλικά είναι το όνομα για ένα “εργαλείο” που χρησιμοποιούσε ο ιταλικός στρατός για να γεμίζει τα κανόνια και το οποίο είχε ελικοειδές σχήμα!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ