Τι να μαγειρέψω σήμερα; Οι θερμοκρασίες αρχίζουν (ευελπιστούμε!) να ανεβαίνουν και ο χειμώνας να γίνεται ελαφρώς πιο… φιλικός απέναντί μας! Αυτό σημαίνει ότι θα “ανοίξει” η όρεξή μας για περισσότερο ραφιναρισμένες γεύσεις, πιο ελαφριά πιάτα, αλλά πάντα χορταστικά γεύματα! Γι’ αυτό και εκμεταλλευόμαστε τις λαχταριστές πρώτες ύλες της εποχής και δημιουργούμε ένα ολοκληρωμένο, ισορροπημένο και πεντανόστιμο μενού!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Για να πάρεις διάφορες ιδέες, μπορείς να κάνεις και μια βόλτα εδώ! Αλλά αν ψάχνεις τις ιδανικές γεύσεις της εβδομάδας, κάνε scroll down!
ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΜΙΑ-ΜΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥΣ!
ΔΕΥΤΕΡΑ: Αυθεντική σιγομαγειρεμένη bolognese με παπαρδέλες
ΤΡΙΤΗ: Ραγού φασολιών με φρυγανισμένη τσιαπάτα και παρμεζάνα
ΤΕΤΑΡΤΗ: Ψητό κοτόπουλο με σάλτσα ντομάτας και μπέικον
ΠΕΜΠΤΗ: Φιλέτα μοσχαριού με ψητό μπρόκολο και πικάντικο dressing
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Σπαγγέτι με spicy πέστο από παντζάρια
ΣΑΒΒΑΤΟ: Σιγομαγειρεμένη κρεατόσουπα με λαχανικά και κριθάρι
ΚΥΡΙΑΚΗ: Κρεμώδες spread από μπισκότα κανέλας
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ