Μια σαλάτα με πρωτεΐνη από φυτικές τροφές.
Θερμίδες: 175/ μερίδα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 430γρ. ρεβίθια (βρασμένα ή έτοιμα σε κονσέρβα)
- 400γρ. μαύρα φασόλια (βρασμένα ή έτοιμα σε κονσέρβα)
- 1 αγγούρι κομμένο σε πολύ λεπτές λωρίδες
- 1φλ. ντοματίνια, κομμένα στα τέσσερα
- 1 μεγάλη σκελίδα σκόρδου, ψιλοκομμένη
- 1/2φλ. κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 1/4φλ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο
- 1/4φλ. δυόσμο, ψιλοκομμένο
- 1+1/2κ. σούπας ελαιόλαδο
- Χυμός από 1 λεμόνι
- 1/2κ. γλυκού αλάτι
- Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε ένα μεγάλο μπολ, συνδύασε τα ρεβίθια, τα φασόλια, τις λωρίδες αγγουριού, τα ντοματίνια, το σκόρδο, το κρεμμύδι, το μαϊντανό και τη δυόσμο.
- Σε ένα μικρό μπολ, χτύπησε το ελαιόλαδο και το χυμό λεμονιού.
- Ρίξε το μείγμα που μόλις έφτιαξες μέσα στο μπολ, σε συνδυασμό με το αλάτι και το πιπέρι.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ