Μεσογειακή σαλάτα με όσπρια και μυρωδικά

15 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
6
Mερίδες
Εύκολη
Βαθμός δυσκολίας

Μια σαλάτα με πρωτεΐνη από φυτικές τροφές.

Θερμίδες: 175/ μερίδα

Συστατικά

  • 430γρ. ρεβίθια (βρασμένα ή έτοιμα σε κονσέρβα)
  • 400γρ. μαύρα φασόλια (βρασμένα ή έτοιμα σε κονσέρβα)
  • 1 αγγούρι κομμένο σε πολύ λεπτές λωρίδες
  • 1φλ. ντοματίνια, κομμένα στα τέσσερα
  • 1 μεγάλη σκελίδα σκόρδου, ψιλοκομμένη
  • 1/2φλ. κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • 1/4φλ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο
  • 1/4φλ. δυόσμο, ψιλοκομμένο
  • 1+1/2κ. σούπας ελαιόλαδο
  • Χυμός από 1 λεμόνι
  • 1/2κ. γλυκού αλάτι
  • Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Σε ένα μεγάλο μπολ, συνδύασε τα ρεβίθια, τα φασόλια, τις λωρίδες αγγουριού, τα ντοματίνια, το σκόρδο, το κρεμμύδι, το μαϊντανό και τη δυόσμο.
  • Σε ένα μικρό μπολ, χτύπησε το ελαιόλαδο και το χυμό λεμονιού.
  • Ρίξε το μείγμα που μόλις έφτιαξες μέσα στο μπολ, σε συνδυασμό με το αλάτι και το πιπέρι.

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164