Μεσογειακό dip λαχανικών

15 Λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
5
Mερίδες

Με γεύση που θυμίζει τραπέζι της Μεσογείου και αρώματα από όλα τα φαγητά της ελληνικής κουζίνας, πρόκειται για ένα εύκολο μεζεδάκι που θα φτιάξεις στο άψε-σβήσε. Αν λατρεύεις την ψητή κόκκινη πιπεριά, τότε θα γίνει το αγαπημένο σου. Με πατατάκια ή νάτσος…

Συστατικά

  • 1 φλιτζάνι κατίκι ή άλλο κρεμώδες τυρί ή στραγγιστό γιαούρτι
  • 1/4 φλιτζανιού ψημένη και ψιλοκομμένη κόκκινη πιπεριά
  • 1/4 φλιτζανιού φέτα σε τρίμμα
  • 2 κ.σ. φρέσκο ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι
  • 2 κ.σ ψιλοκομμένες ελιές Καλαμών
  • 2 κ.σ ψιλοκομμένο μαϊντανό
  • 2 κ.γ. ψιλοκομμένη φρέσκια ρίγανη ή μισό κ.γ. ξερή

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Σε ένα μπολ ανάμιξε όλα τα υλικά σου και ανακάτεψε απαλά. Κάλυψε το μπολ και βάλτο στο ψυγείο τουλάχιστον 1 μέρα. Ανακάτεψε ξανά πριν σερβίρεις.
  • Μπορείς να συνοδέψεις το dip με: ψημένη πίτα, κρακεράκια, στικς καρότου και αγγουριού, μπρόκολο, κομμάτια πιπεριάς

Tip


Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164