Μεσογειακό dip λαχανικών

15 Λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
5
Mερίδες

Με γεύση που θυμίζει τραπέζι της Μεσογείου και αρώματα από όλα τα φαγητά της ελληνικής κουζίνας, πρόκειται για ένα εύκολο μεζεδάκι που θα φτιάξεις στο άψε-σβήσε. Αν λατρεύεις την ψητή κόκκινη πιπεριά, τότε θα γίνει το αγαπημένο σου. Με πατατάκια ή νάτσος…

Συστατικά

  • 1 φλιτζάνι κατίκι ή άλλο κρεμώδες τυρί ή στραγγιστό γιαούρτι
  • 1/4 φλιτζανιού ψημένη και ψιλοκομμένη κόκκινη πιπεριά
  • 1/4 φλιτζανιού φέτα σε τρίμμα
  • 2 κ.σ. φρέσκο ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι
  • 2 κ.σ ψιλοκομμένες ελιές Καλαμών
  • 2 κ.σ ψιλοκομμένο μαϊντανό
  • 2 κ.γ. ψιλοκομμένη φρέσκια ρίγανη ή μισό κ.γ. ξερή

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Σε ένα μπολ ανάμιξε όλα τα υλικά σου και ανακάτεψε απαλά. Κάλυψε το μπολ και βάλτο στο ψυγείο τουλάχιστον 1 μέρα. Ανακάτεψε ξανά πριν σερβίρεις.
  • Μπορείς να συνοδέψεις το dip με: ψημένη πίτα, κρακεράκια, στικς καρότου και αγγουριού, μπρόκολο, κομμάτια πιπεριάς

Tip


Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164