Βαρέθηκες τα ίδια και τα ίδια στις συνοδευτικές πατάτες που σερβίρεις στο τραπέζι σου; Σού έχουμε μια πανεύκολη συνταγή που θα σε δικαιώσει!
1. Βράσε σε μπόλικο αλατισμένο νερό μικρές πατατούλες (που έχεις τρίψει και πλύνει καλά) ίσα να μαλακώσουν χωρίς να διαλυθούν.
2. Ρίξε στη ρηχή λαμαρίνα του φούρνου αρκετό ελαιόλαδο.
3. Παράταξε τις πατατούλες σου σε κάποια απόσταση η μία από την άλλη.
4. Με το εργαλείο που κάνεις τον πουρέ (ή και την τρυπητή κουτάλα σου) πίεσε τις πατατούλες προσεκτικά ώστε να μοιάζουν σαν πατημένες.
5. Πασπάλισε τις πατατούλες με χοντρό αλάτι, πιπέρι, δεντρολίβανο ή θυμάρι και με το πινέλο άλειψέ τες λάδι.
6. Ψήσε σε δυνατό φούρνο μέχρι να ροδίσουν και να γίνουν τραγανές.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ