Εάν σκοπεύεις να φτιάξεις γαλοπούλα ή κοτόπουλο για το γιορτινό τραπέζι σου και περισσέψει για να μην πάει χαμένη κάνε το εξής: χώρισε τα κόκκαλα από το ψαχνό. Βάλε το ψαχνό σε πλαστικά σακουλάκια σε μερίδες και μετά στην κατάψυξη. Βάλε τα κόκκαλα να βράσουν όσην ώρα εσύ πλένεις τα πιάτα του τραπεζιού. Σούρωσέ τα μετά από καμία ωρίτσα που θα τα αφήσεις να σιγοβράζουν. Βάλε το ζωμό σε βάζα και μετά στο ψυγείο. Έτσι θα έχεις και ζωμό και ψαχνό για σάντουιτς ή σαλάτες!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ