Ένα ιδιαίτερο γλυκάκι με μήλα – που είναι ολόφρεσκα αυτή την εποχή – από τις 100 γρήγορες, νόστιμες και διαιτητικές συνταγές της Λένας, της διαιτολόγου-διατροφολόγου Λένας Τερκεσίδου.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 2 μήλα
- 1 κ.γ σταφίδες
- 1 κ.σ. μέλι
- 1/2 ποτηράκι λικέρ Grand Marnier
- Λίγη κανέλα και βανίλια
Τρόπος Μαγειρέματος
- Βάλε τις σταφίδες σε ένα μπολ με ζεστό νερό
- Κόψε τα μήλα στα δύο, καθάρισε τα από τα κουκούτσια και σκάψε το εσωτερικό τους
- Ανακάτεψε τις σταφίδες. το λικέρ, το μέλι και γέμισε με το μείγμα αυτό τα μήλα
- Πασπάλισε με την κανέλα και τη βανίλια
- Βάλε τα μήλα σε ένα ταψάκι, με ένα δαχτυλο νερό και σκέπασέ τα με αλουμινόχαρτο
- Ψήσε σε μέτρια θερμοκρασία για περίπου 45 λεπτά
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ