Κλείσε τα λαχανικά σου σε ένα τραγανό φύλλο κρούστας με γεύση από το αγαπημένο σου La Vache Qui Rit® Light. Ένα αλμυρό μιλφέιγ με υπέροχη γεύση και ελάχιστες θερμίδες
115 Θερμίδες/Μερίδα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 4 φύλλα κρούστας
- 4 τρίγωνα La Vache Qui Rit® Light
- 1 κίτρινη πιπεριά
- 1 κόκκινη πιπεριά
- 1 μελιτζάνα
- 1 ξερό κρεμμύδι
- 1 φρέσκο κολοκύθι
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κ.σ. ρίγανη
- Λίγο νερό
- Αλάτι και πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Καθάρισε τις πιπεριές, τη μελιτζάνα, το κολοκύθι και το κρεμμύδι Κόψε όλα σου τα λαχανικά σε μικρά κυβάκια
- Σε αντικολλητικό τηγάνι βάλε το ελαιόλαδο και σόταρε πρώτα το κρεμμύδι με τις πιπεριές για 4′ με 5′ λεπτά. Στη συνέχεια πρόσθεσε και τη μελιτζάνα μαζί με μισό ποτηράκι του κρασιού νερό. Σκέπασε το σκεύος, χαμήλωσε τη φωτιά και άφησε τα λαχανικά να μαλακώσουν για 10′ λεπτά
- Πρόσθεσε τα κολοκυθάκια και συνέχισε το σοτάρισμα. Αλατοπιπέρωσε και ρίξε στο σκεύος τη ρίγανη
- Στρώσε σε μια πιατέλα τα τέσσερα φύλλα κρούστας και άλειψε κάθε ένα με ένα τρίγωνο La Vache Qui Rit® Light. Κόψε διαγώνια κάθε φύλλο στα δύο και βάλε στο γκρίλ για μερικά λεπτά να πάρουν χρώμα
- Στρώσε ένα κομμάτι φύλλου σε κάθε πιάτο. Από πάνω πρόσθεσε τα λαχανικά σου και σκέπασε με το δεύτερο κομμάτι φύλλο. Κάνε το ίδιο με όλα τα φύλλα και σέρβιρε…
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ