Απόλαυσε δύο mini frittatas μαζί με τη σαλάτα σου στο βραδινό ή μεσημεριανό γεύμα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Θερμίδες: 165/ μερίδα
Συστατικά
- Σπρέι μαγειρικής
- 2φλ. μπρόκολο κομμένο σε μπουκιές, ελαφρώς βρασμένο
- 3 φέτες μπέικον σοταρισμένες και κομμένες
- 8 μεγάλα αυγά
- 1/4φλ. γάλα χωρίς λιπαρά
- 1/2κ. γλυκού αλάτι
- 1/2κ. γλυκού μαύρο πιπέρι
- 60γρ. τυρί τσένταρ τριμμένο
Τρόπος Μαγειρέματος
- Προθέρμανε το φούρνο στους 175°C.
- Πάρε ένα ταψάκι για muffins με 12 θήκες και ψέκασέ το με το σπρέι μαγειρικής.
- Χώρισε το μπρόκολο και το μπέικον ομοιόμορφα στις θήκες για muffin.
- Σπάσε τα αυγά σε ένα μεγάλο μπολ.
- Πρόσθεσε μέσα στο μπολ το γάλα, το αλάτι και το πιπέρι.
- Ανακάτεψε μέχρι να συνδυαστούν καλά τα υλικά.
- Χώρισε το μείγμα των αυγών ομοιόμορφα στις θήκες για muffin.
- Πασπάλισε το τυρί στην κορυφή.
- Ψήσε για 15 λεπτά.
- Σέρβιρε σε κάθε πιάτο από δύο mini frittatas.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ