Ατομικά πιτσάκια ψημένα στο τηγάνι με σάλτσα ντομάτας, τυριά, ψητά ντοματίνια και μανιτάρια φούρνου
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 500 gr ντοματίνια
- ⅓ φλ. ελαιόλαδο
- 500 gr μανιτάρια κομμένα στα τέσσερα
- αλάτι, πιπέρι
- 500 gr έτοιμη ζύμη για πίτσα
- ½ φλ. σάλτσα ντομάτας
- 1 φλ. τριμμένη μοτσαρέλα
- ⅓ φλ. τριμμένη παρμεζάνα
- φρέσκος βασιλικός ψιλοκομμένος
- 1 πρέζα μπούκοβο
Τρόπος Μαγειρέματος
- Προθέρμανε το φούρνο στους 200 βαθμούς και σε ένα ταψί άπλωσε στη μία πλευρά τα ντοματίνια με μία κουταλιά λάδι και στην άλλη πλευρά τα μανιτάρια με δύο κουταλιές λάδι.
- Αλατοπιπέρωσε τα λαχανικά και ψήσε στο φούρνο για περίπου 20 λεπτά.
- Κόψε το ζυμάρι σε 10 ίσα μέρη, πλάσε σε μπαλάκια και άνοιξέ τα σε κύκλους με πάχος περίπου ένα εκατοστό.
- Με ένα πινέλο άλειψε τα ζυμαράκια με λάδι και ζέστανε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια φωτιά.
- Ψήσε τα ζυμάρια για περίπου τρία λεπτά την κάθε πλευρά και μετάφερέ τα σε ένα ταψί.
- Μοίρασε στα ζυμάρια τη σάλτσα ντομάτας, τη μοτσαρέλα και την παρμεζάνα και ψήσε για περίπου εννιά λεπτά.
- Μοίρασε και τα λαχανικά, το βασιλικό και το μπούκοβο και σέρβιρε όσο είναι ζεστά.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ