Συχνά πελαγώνεις γιατί έχεις καταψύξει ένα ολόκληρο κιλό κιμά και χρειάζεσαι μόνο λίγα γραμμάρια. Τι μπορείς να κάνεις για να μην ταλαιπωρείσαι αλλά και για οικονομία; Καταρχάς βάλε τον κιμά σου σε ένα πλατύ σακουλάκι με κλείσιμο και πίεσέ τον να πλατύνει και να πάει παντού στο σακουλάκι. Κλείσε το σακουλάκι και με ένα ξυλάκι “κόψε” τον κιμά σου σε τρεις κάθετες και τρεις οριζόντιες ευθείες (όπως στη φωτό). Βάλε τον κιμά προσεκτικά στην κατάψυξη για να μην χαλάσει το έργο σου και έτσι κάθε φορά που θα χρειάζεσαι λίγο κιμά δεν έχεις παρά να κόβεις ένα κομμάτι από το σακουλάκι και να το ξεπαγώνεις σε λιγότερο χρόνο!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ