Νόστιμο ρύζι αρωματισμένο με κάρυ και τρυφερό μοσχαράκι με μήλα… συνταγή της Ιωάννας Τσολομύτη.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 2 Κιλά μοσχάρι
- 8 κιλά ξυνόμηλα
- 1 σέληνο
- 3 κουταλιές σούπας κάρυ
- 1 πρέζα κανέλλα , αλάτι ,πιπέρι
- 3 μεγάλα κρεμμύδια πολτό
- ζωμό κοτόπουλο
Τρόπος Μαγειρέματος
- Aλατοπιπερώνουμε το κρέας και το αλευρώνουμε, το σoτάρουμε καλά και ρίχνουμε μέσα το κρεμμύδι και το σέλινο.
- Συμπλήρωσε το ζωμό κοτόπουλου, το κάρυ και νερό και βράσε για μια ώρα.
- Πρίν βγάλεις το κρέας ρίξε την κανέλλα και σούρωσε από τη σάλτσα
- Βάλε στη σάλτσα τα μήλα κομμένα σε χοντρούς κύβους βράσε για 10 λεπτά – δέσε τη τη σάλτσα με 2 κουταλιές αλεύρι για να γίνει παχύρευστη
- Βράσε το ρύζι σε άλλο σκεύος και στη συνέχεια πρόσθεσέ στο ζωμό κοτόπουλο, το κάρυ, και το φρέσκο βούτυρο. Αλατοπιπέρωσε
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ