Θα το ετοιμάσει γρήγορα. Μάλιστα όσο ο καιρός παραμένει καλός έιναι μοναδική αφορμή για barbeque πάρτυ με φίλους!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1/2 κιλό μοσχάρι φιλέτο κομμένο σε μικρά κομμάτια
- 5 κ.σ. σως σόγιας
- 2 κ.σ. μαύρη ζάχαρη
- 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 2 σκελίδες σκόρδου λιωμένες
- 2 κ.σ. σουσάμι
- 2 κ. σ. σπορέλαιο (κατά προτίμηση σησαμέλαιο)
- Πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Ανακάτεψε την ζάχαρη με την σος σόγιας, το κρεμμύδι, το σκόρδο και το πιπέρι σε ένα μπολ
- Μέσα στο μείγμα ρίξε τα κομμάτια μοσχάρι και άφησε να μαριναριστεί 2-3 ώρες
- Ψήσε το κρέας στη σχάρα, ή στο γκριλ της κουζίνας ή ακόμη και χωρίς λάδι σε αντικολλητικό σκεύος
- Σέρβιρε με ψητά λαχανικά
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ