Μοσχαρίσια μπριζόλα με σος πιπεριού

2 Ώρες
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες

Τρυφερά κομμάτια μοσχαρίσας μπριζόλας σε μια νόστιμη σαλτσούλα που δένει σφραγισμένη σε αλουμινόχαρτο στο φούρνο.

Θερμίδες 217

Συστατικά

  • 500 γρ. μοσχαρίσια μπριζόλα χωρίς κόκκαλο κομμένη σε μερίδες
  • Αλάτι και πιπέρι
  • Για τη σος: Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 μέτριο κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 1 πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
  • 2 φλιτζάνια νερό
  • 2 φλιτζάνια ρύζι μπασμάτι

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Προθέρμανε το φούρνο στους 175oC
  • Αλατοπιπέρωσε το κρέας σου και πάναρέ τα μέσα σε αλεύρι. Τίναξε το παραπανήσιο αλεύρι
  • Ζέστανε το ελαιόλαδο σε ένα τηγανάκι και σόταρε το κρέας να πάρει χρώμα
  • Μετάφερε σε μεγάλο ταψάκι και ράντισε με το κρεμμύδι, το σκόρδο, την πράσινη πιπεριά και τέλος την πιπεριά
  • Πρόσθεσε και το νερό και σκέπασε με αλουμινόχαρτο
  • Ψήσε στο φούρνο για 1 1/2 ώρα
  • Στο μεταξύ ετοίμασε το το ρύζι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας
  • Σέρβιρε το πιάτο σου ζεστό

Tip

Μην βάζεις ποτέ το έτοιμο φαγητό πίσω στο ξύλο κοπής! Κάνε κλικ εδώ

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164