Η μουστάρδα δεν είναι για κάθε ώρα της ημέρας…
Πήρες όμως την φίνα και ντελικάτη αγαπημένη σου σος και δεν θέλεις να είναι “μπαγιάτικη” την επόμενη φορά που θα τη χρησιμοποιήσεις. Να τι πρέπει να κάνεις! Ρίξε μια στρώση αλάτι στην επιφάνεια της μουστάρδας και σκέπασε και πάλι το βαζάκι. Ακόμη και οι συσκευασίες με μυτερό στόμιο ξεβιδώνουν ώστε να μπορείς να φτιάξεις τη στρώση από αλάτι στην επιφάνεια. Τι συμβαίνει ακριβώς; Το αλάτι προστατεύει τη σος, αποτρέπει τα ξερά πιο σκούρα κομμάτια και διατηρήσει την σάλτσα πιο αποτελεσματικά στο ψυγείο.
Αν θέλεις να τη χρησιμοποιήσεις, μην ξεχάσεις πως το πάνω μέρος θα είναι λίγο… αλμυρό, ε;
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ