Ο Chef Patissier Διονύσης Αλερτάς σου δίνει μια εύκολη και κλασική συνταγή για αλμυρά μπισκότα πασπαλισμένα σε τυρί. Γιατί μπατόν σαλέ, σημαίνει αλμυρό μπαστουνάκι.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 370γρ. μαργαρίνη
- 700γρ. αλεύρι
- 4 αυγά
- 70γρ. κρέμα γάλακτος
- 25γρ. αλάτι
- 100γρ. τυρί
- Μουστάρδα Dijon
Τρόπος Μαγειρέματος
- Βάζουμε όλα τα υλικά στο μίξερ και τα χτυπάμε με το φτερό μέχρι να ομογενοποιηθούν.
- Παίρνουμε το ζυμάρι, πλάθουμε σε μπαστουνάκια, ρίχνουμε σε αυγό χτυπημένο και μετά ρολάρουμε σε τριμμένο τυρί.
- Ψήνουμε στους 170°C μέχρι να ροδίσουν.
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ