Α, τι πιο ωραίο από ψαράκι στο τηγάνι, στη σχάρα, στο φούρνο και όπως αλλιώς μπορείς να το φανταστείς. Στο μπαλκόνι, δίπλα στη θάλασσα (ιδανικά) το ψάρι και τα θαλασσινά είναι το πιο ταιριαστό φαγητό για το καλοκαίρι (και για το ουζάκι, τη μπυρίτσα!). Ένα ακόμη μυστικό μείγμα μπαχαρικών θα σε μετατρέψει σε Master Chef της κουζίνας και όλοι θα ανρρωτιούνται πως πήρε τόσο ωραίο άρωμα το μπακαλιαράκι, η τσιπούρα ή το σαγανάκι της γαρίδας σου.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ανακάτεψε μαζι σε γυάλινο βαζάκι που κλείνει καλά:
5 κ.γ σπόρους βασιλικού
5 κ.γ μαραθόσπορος
4 κ.γ. αποξηραμένο μαϊντανό
1 κ.σ. ξύσμα λεμονιού αποξηραμένο
Ρίξε επάνω από το ψάρι σου πριν το βάλεις στη σχάρα ή το τηγάνι. Ρίξε το μείγμα μέσα στο νερό που βράζει. Πολύ καλό συστατικό για σούπες με ψάρια (Ψαρόσουπα/Κακαβιά)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ