Τραγανά και λαχταριστά – Yummy!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1/2 φλιτζάνι βούτυρο
- 1/2 φλιτζάνι λευκή ζάχαρη
- 1/2 φλιτζάνι καστανή ζάχαρη
- 1/2 φλιτζάνι φυστικοβούτυρο
- 1/2 κουτ. του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
- 1 αβγό
- 1 φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 1 κουτ. του γλυκού σόδα μαγειρέματος
- 1/2 φλιτζάνι νιφάδες βρώμης
- 1 φλιτζάνι κομματάκια σοκολάτας, μικρά
Τρόπος Μαγειρέματος
- Αρχικά, προθερμαίνεις το φούρνο στους 180 βαθμούς C.
- Σε ένα μεσαίο μπολ, αναμειγνύεις το βούτυρο, τη λευκή και την καστανή ζάχαρη. Προσθέτεις το αβγό, το φυστικοβούτυρο και το εκχύλισμα βανίλιας.
- Αφού ανακατέψεις προσεκτικά τα παραπάνω υλικά, ρίχνεις στο μείγμα το αλεύρι, τη σόδα μαγειρέματος και μία πρέζα αλάτι. Ανακατεύεις και παράλληλα προσθέτεις τις νιφάδες βρώμης και τη σοκολάτα.
- Με ένα κουτάλι, αρχίζεις να “κόβεις” το μείγμα σε σχήμα μπισκότου πάνω σε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί. Ψήνεις για περίπου 10 – 12 λεπτά στο φούρνο.
- Αφήνεις πέντε λεπτά να έρθουν σε θερμοκρασία δωματίου.
- Απολαμβάνεις!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ