Τραγανά, αρωματικά και έτοιμα σε 40 λεπτά. Είναι ένας συνδυασμός όσων βάζεις στο πρωινό σου ή αλλιώς όλα όσα οι διαιτολόγοι επιμένουν πως κάνουν μόνο καλό στον οργανισμό. Βρώμη και το γιαούρτι μαζί ενισχύουν την απορρόφηση των προβιοτικών στον οργανισμό.
48 θερμίδες/Το μπισκότο
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 φλιτζάνι γιαούρτι 2%
- 1 φλιτζάνι μαύρη ζάχαρη
- 1/2 φλιτζάνι υποκατάστατο ζάχαρης (σπλέντα ή στέβια)
- 2 αυγά
- 1 βανίλια
- 1 1/2 φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 1 κ.γ. baking soda
- 1 κ.γ. κανέλα
- 1/2 κ.γ. αλάτι
- 3 φλιτζάνια νιφάδες βρώμης
Τρόπος Μαγειρέματος
- Προθέρμανε το φούρνο στους 180oC
- Χτύπησε με σίρμα ή στο μίξερ το γιαούρτι, τη μαύρη ζάχαρη και το υποκατάστατο να γίνουν ένα σώμα/ Πρόσθεσε τα αυγά και τη βανίλια και συνέχισε το χτύπημα.
- Βάλε σε άλλο μπολ το αλεύρι, την baking soda, την κανέλα και το αλάτι και ανάμειξε. Πρόσθεσε σιγά, σιγά στο μείγμα με το γιαούρτι, Τέλος πρόσθεσε και τις νιφάδες βρώμης
- Στρώσε λαδόκολλα σε ταψί και κόψε τα μπισκότα σε στρογγυλά. Η δόση αυτή θα σου δώσει περίπου 30-40 κομμάτια
- Ψήσε στο φούτνο για 10 με 12 λεπτά να πάρουν χρώμα. Βγάλε και άφησε να κρυώσουν
Tip
Τα μπισκότα μπορούν να διατηρηθούν για αρκετό χρονικό διάστημα. Αρκεί να τα αποθηκεύσεις σε σκεύος που κλείνει αεροστεγώς...
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ