Αντί για πεπόνι με προσιούτο, λωτός με μπρεσαόλα! Είναι της εποχής, είναι μια μοναδική γκουρμέ ιδέα για ορεκτικό και θα σου αρέσει!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 2 λωτοί, όχι πολύ γινωμένοι, κομμένοι σε μισοφέγγαρα
- αντίστοιχος αριθμός σε φέτες μπρεσαόλα
Τρόπος Μαγειρέματος
- Πλύνε και κόψε κάθε λωτό σε μισοφέγγαρα.
- Τύλιξε κάθε μισοφέγγαρο σε μια λεπτή φέτα μπρεσαόλα.
Tip
Η μπρεσαόλα είναι ένα ιταλικό αλλαντικό αντίστοιχο περίπου με το προσιούτο. Αν δεν βρίσκεις ή δεν θέλεις να το χρησιμοποιήσεις μπορείς να το αντικαταστήσεις με προσιούτο ή με αλλαντικό με έντονη γεύση, ακόμη και με λεπτές φετούλες σαλάμι, για να κάνει την αντίθεση με τη γλύκα του λωτού.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ