Αντί για πεπόνι με προσιούτο, λωτός με μπρεσαόλα! Είναι της εποχής, είναι μια μοναδική γκουρμέ ιδέα για ορεκτικό και θα σου αρέσει!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 2 λωτοί, όχι πολύ γινωμένοι, κομμένοι σε μισοφέγγαρα
- αντίστοιχος αριθμός σε φέτες μπρεσαόλα
Τρόπος Μαγειρέματος
- Πλύνε και κόψε κάθε λωτό σε μισοφέγγαρα.
- Τύλιξε κάθε μισοφέγγαρο σε μια λεπτή φέτα μπρεσαόλα.
Tip
Η μπρεσαόλα είναι ένα ιταλικό αλλαντικό αντίστοιχο περίπου με το προσιούτο. Αν δεν βρίσκεις ή δεν θέλεις να το χρησιμοποιήσεις μπορείς να το αντικαταστήσεις με προσιούτο ή με αλλαντικό με έντονη γεύση, ακόμη και με λεπτές φετούλες σαλάμι, για να κάνει την αντίθεση με τη γλύκα του λωτού.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ