Λαχταριστά και τραγανά μπουτάκια κοτόπουλου με κρέμα μουστάρδας
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 κουτ. της σούπας εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
- 800 γρ. μπουτάκια κοτόπουλου
- 2 κρεμμύδια μικρά, ψιλοκομμένα
- 1/2 φλ. λευκό κρασί
- 1 κύβος ζωμός κοτόπουλου
- 2 κουτ. της σούπας μουστάρδα
- 2 κουτ. της σούπας γλυκιά μουστάρδα
- Μαϊντανός ψιλοκομμένος
- Αλάτι και πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Προθερμαίνεις το φούρνο στους 200 βαθμούς C.
- Σε ένα μεγάλο τηγάνι ζεσταίνεις το λάδι σε μέτρια φωτιά.
- Παράλληλα, πλένεις πολύ καλά το μπουτάκια κοτόπουλου.
- Μόλις βράσει το λάδι, προσθέτεις το κοτόπουλο από την πλευρά της πέτσας. Το ψήνεις για 10 λεπτά.
- Μεταφέρεις το κοτόπουλο σε ένα πιάτο με απορροφητικό χαρτί.
- Στο λάδι του τηγανιού. σοτάρεις το κρεμμύδι.
- Προσθέτεις το ζωμό κοτόπουλου και τις κουταλιές μουστάρδας.
- Μόλις ψηθεί το μείγμα, βάζεις ξανά το κοτόπουλο στο τηγάνι αυτή τη φορά από την απέναντι πλευρά.
- Το αφήνεις για δύο λεπτά και σβήνεις το μάτι.
- Μεταφέρεις το τηγάνι στο φούρνο και ψήνεις για 15 λεπτά.
- Βγάζεις το κοτόπουλο από το φούρνο και ρίχνεις μαϊντανό. Αλατίζεις και πιπερώνεις.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ