Μια πιο υγιεινή εκδοχή της μπρουσκέτας που θα σε ενθουσιάσει.
Θερμίδες: 298/ μερίδα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- Για το σολομό:
- 4 φιλέτα σολομού (170γρ. το καθένα)
- 1/4κ. γλυκού αλάτι
- Μια πρέζα μαύρο πιπέρι
- Σπρέι μαγειρικής
- Για το γαρνίρισμα:
- 1/4φλ. κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1κ. γλυκού ελαιόλαδο
- 1κ. γλυκού βαλσάμικο ξύδι
- Αλατοπίπερο
- 2 ώριμες ντομάτες ψιλοκομμένες
- 2 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες
- 2κ. σούπας φρέσκα φύλλα βασιλικού, ψιλοκομμένα
- 1 μικρό αβοκάντο ψιλοκομμένο
Τρόπος Μαγειρέματος
- Συνδύασε το κρεμμύδι, το ελαιόλαδο, το βαλσάμικο και το αλατοπίπερο σε ένα μπολ και άφησέ το για 5 λεπτά.
- Τοποθέτησε τις ντομάτες στο μπολ με το κρεμμύδι και πρόσθεσε το σκόρδο, το βασιλικό και αλατοπίπερο.
- Άφησέ το στην άκρη για τουλάχιστον 10 λεπτά.
- Πασπάλισε τις σχάρες του φούρνου με σπρέι μαγειρικής και προθέρμανε το φούρνο.
- Πασπάλισε τα φιλέτα σολομού με αλάτι και πιπέρι.
- Ψήσε το σολομό.
- Όταν είναι έτοιμος πρόσθεσε από πάνω το μείγμα λαχανικών που είχες στο μπολ και το αβοκάντο.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ