Μια πιο υγιεινή εκδοχή της μπρουσκέτας που θα σε ενθουσιάσει.
Θερμίδες: 298/ μερίδα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- Για το σολομό:
- 4 φιλέτα σολομού (170γρ. το καθένα)
- 1/4κ. γλυκού αλάτι
- Μια πρέζα μαύρο πιπέρι
- Σπρέι μαγειρικής
- Για το γαρνίρισμα:
- 1/4φλ. κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1κ. γλυκού ελαιόλαδο
- 1κ. γλυκού βαλσάμικο ξύδι
- Αλατοπίπερο
- 2 ώριμες ντομάτες ψιλοκομμένες
- 2 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες
- 2κ. σούπας φρέσκα φύλλα βασιλικού, ψιλοκομμένα
- 1 μικρό αβοκάντο ψιλοκομμένο
Τρόπος Μαγειρέματος
- Συνδύασε το κρεμμύδι, το ελαιόλαδο, το βαλσάμικο και το αλατοπίπερο σε ένα μπολ και άφησέ το για 5 λεπτά.
- Τοποθέτησε τις ντομάτες στο μπολ με το κρεμμύδι και πρόσθεσε το σκόρδο, το βασιλικό και αλατοπίπερο.
- Άφησέ το στην άκρη για τουλάχιστον 10 λεπτά.
- Πασπάλισε τις σχάρες του φούρνου με σπρέι μαγειρικής και προθέρμανε το φούρνο.
- Πασπάλισε τα φιλέτα σολομού με αλάτι και πιπέρι.
- Ψήσε το σολομό.
- Όταν είναι έτοιμος πρόσθεσε από πάνω το μείγμα λαχανικών που είχες στο μπολ και το αβοκάντο.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ