Μια γευστική συνταγή με ιταλικές ρίζες που μπορείς να απολαύσεις το βράδυ, ακόμα κι αν κάνεις δίαιτα.
Θερμίδες: 237/ μερίδα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 3 ντομάτες
- 2 σκελίδες σκόρδου, λιωμένες
- 1/4φλ. κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 2κ. σούπας φρέσκος βασιλικός ψιλοκομμένος
- 1κ. σούπας ελαιόλαδο
- 1κ. σούπας βαλσάμικο
- Αλάτι και πιπέρι
- 85γρ. μοτσαρέλα κομμένη σε κύβους
- 8 φιλέτα κοτόπουλου (συνολικά να ζυγίζουν 550γρ.)
Τρόπος Μαγειρέματος
- Συνδύασε το κρεμμύδι, το ελαιόλαδο, το βαλσάμικο, το 1/4 κουταλάκι αλάτι και το πιπέρι σε ένα μπολ και άφησε τα υλικά εκεί για λίγα λεπτά.
- Κόψε τις ντομάτες και τοποθέτησέ τες σε ένα μεγάλο μπολ.
- Πρόσθεσε μέσα στο μπολ το σκόρδο, το βασιλικό, το μείγμα με το βαλσάμικο και το κρεμμύδι,1/8 κουταλάκι αλάτι και πιπέρι.
- Αφήσέ το στην άκρη για τουλάχιστον 10 λεπτά.
- Πασπάλισε τα φιλέτα κοτόπουλου με αλάτι και πιπέρι.
- Ψήσε τα στο φούρνο.
- Όταν είναι έτοιμα και έχουν κρυώσει ελαφρώς, ρίξε από πάνω το μείγμα με την ντομάτα και την μοτσαρέλα.
- Στην κάθε μερίδα αντιστοιχούν 2 φιλέτα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ