Μπρουσκέτες κοτόπουλου

30 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες
Εύκολη
Βαθμός δυσκολίας

Μια γευστική συνταγή με ιταλικές ρίζες που μπορείς να απολαύσεις το βράδυ, ακόμα κι αν κάνεις δίαιτα.

Θερμίδες: 237/ μερίδα

Συστατικά

  • 3 ντομάτες
  • 2 σκελίδες σκόρδου, λιωμένες
  • 1/4φλ. κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 2κ. σούπας φρέσκος βασιλικός ψιλοκομμένος
  • 1κ. σούπας ελαιόλαδο
  • 1κ. σούπας βαλσάμικο
  • Αλάτι και πιπέρι
  • 85γρ. μοτσαρέλα κομμένη σε κύβους
  • 8 φιλέτα κοτόπουλου (συνολικά να ζυγίζουν 550γρ.)

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Συνδύασε το κρεμμύδι, το ελαιόλαδο, το βαλσάμικο, το 1/4 κουταλάκι αλάτι και το πιπέρι σε ένα μπολ και άφησε τα υλικά εκεί για λίγα λεπτά.
  • Κόψε τις ντομάτες και τοποθέτησέ τες σε ένα μεγάλο μπολ.
  • Πρόσθεσε μέσα στο μπολ το σκόρδο, το βασιλικό, το μείγμα με το βαλσάμικο και το κρεμμύδι,1/8 κουταλάκι αλάτι και πιπέρι.
  • Αφήσέ το στην άκρη για τουλάχιστον 10 λεπτά.
  • Πασπάλισε τα φιλέτα κοτόπουλου με αλάτι και πιπέρι.
  • Ψήσε τα στο φούρνο.
  • Όταν είναι έτοιμα και έχουν κρυώσει ελαφρώς, ρίξε από πάνω το μείγμα με την ντομάτα και την μοτσαρέλα.
  • Στην κάθε μερίδα αντιστοιχούν 2 φιλέτα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164