Είναι τραγανό, νόστιμο και απολαυστικό. Ένα γρήγορο σνακ για να σερβίρεις μαζί με το κρασάκι σου…
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 6 ντομάτες pomodoro ψιλοκομμένα
- 1/2 φλιτζάνι λιαστές ντομάτες σε ελαιόλαδο
- 3 σκελίδες σκόρδο λιωμένο
- 1/4 του φλιτζανιού ελαιόλαδο
- 2 κ.σ. μπαλσάμικο ξίδι
- 1/4 του φλιτζανιού φρέσκο βασιλικό
- Αλάτι, Πιπέρι
- 1 γαλική μπαγκέτα
- 2 φλιτζάνια τριμμένη μοτσαρέλα
Τρόπος Μαγειρέματος
- Προθέρμανε το γκριλ του φούρνου σου
- Σε ένα μεγάλο μπολ ανάμειξε τις τις ντομάτες, τις λιαστές ντομάτες, το σκόρδο, το λάδι, το ξίδι και αλατοπίπερο. Άφησε το μείγμα να μείνει 10 λεπτά
- Ξόψε τη μπαγκέτα σε διαγώνιες φετούλες και άπλωσε σε μια λαδόκολλα. Φρυγάνισε για 1-2 λεπτά στο φούρνο
- Μοίρασε την ντομάτα επάνω από τα ψωμάκια και ράντισε με το τυρί
- Βάλε και πάλι στο γκριλ να λιώσει το τυρί
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ