Πεθύμησες μύδια; Μην αναλώνεσαι στις ίδιες και τις ίδες συνταγές. Εκτός από μύδια αχνιστά ή κοκκινιστά μπορείς να πειραματιστείς με διάφορα λαχανικά και τυρί. Δες εδώ πως την ετοιμάζει ο Λευτέρης Λαζάρου.
Από την εκπομπή Master Chef
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- Μύδια
- Ανθότυρο
- Πιπεριές κόκκινες, κίτρινες και πράσινες
- Ελαιόλαδο
- Χυμός 2 λεμονιών
- Λευκό κρασί
- Ζωμός λαχανικών
- Μαϊντανός
- Μαντζουράνα
Τρόπος Μαγειρέματος
- Ψιλοκόβουμε τις πιπεριές και τις σοτάρουμε σε ελαιόλαδο
- Στη συνέχεια προσθέτουμε τα μύδια και τα σκεπάζουμε με ένα καπάκι εως ότου ανοίξουν τα κελύφη τους
- Προσθέτουμε το ζωμό λαχανικών και λευκό κρασί
- Μόλις πάρουν μια βράση προσθέτουμε το ανθότυρο κομμένο σε κύβους και ολοκληρώνουμε με το χυμό λεμονιού, τη μαντζουράνα και το μαϊντανό
Tip
Τα μύδια που δεν ανοίγουν κατά το βράσιμο πρέπει να απομακρύνονται αμέσως από το φαγητό
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ