Μπορεί να φαίνεται ένα απλό, πλην πεντανόστιμο έδεσμα, έχει όμως κι αυτό τα μυστικά του.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Είτε είναι παραδοσιακά κεφτεδάκια, είτε φτιαγμένα από κοτόπουλο, μπορούν να απογειωθούν γευστικά με ένα-δύο μικρά μυστικά κατά την διάρκεια της παρασκευής τους.
– Φρόντισε λοιπόν να προσθέσεις στο μείγμα λίγο ξίδι, πριν ακόμη αρχίσεις το πλάσιμο.
– Στη συνέχεια και αφού τα πλάσεις αρκετά καλά, ανασήκωσε όλο τον κιμά και άφησέ τον να πέσει βαρύς από ύψος μέσα στη λεκάνη. Κάνε την ίδια κίνηση 2-3 φορές και θα δεις πως θα σε βοηθήσει να κάνει πιο εύκολα τα μικρά μπαλάκια από κιμά που δεν θα διαλύονται στο τηγάνι, αλλά θα είναι και πολύ τραγανά!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ