Όσο τέλεια και τραγανά τα βλέπεις στο πιάτο της ταβέρνας, τόσο σε τρελαίνει που δεν μπορείς να πετύχεις την ίδια υφή στο σπίτι…
Δες λοιπόν ένα-δυο μυστικά που θα σε βοηθήσουν να έχεις καλύτερο αποτέλεσμα. Καθάρισε τα καλαμαράκια, πλύνε και άφησε να στεγνώσουν πολύ καλά. Στη συνέχεια βάλε μπόλικο αλευράκι σε ένα μπολ και πρόσθεσε τα καλαμαράκια σε ροδέλες. Κλείσε το μπολ με το καπάκι του και ανακίνησε καλά να πάει το αλεύρι παντού.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Στο μεταξύ βάλε το λάδι να κάψει πάρα πολύ καλά πριν ακόμη βάλεις τα καλαμαράκια να ψηθούν. Καλό είναι να τηγανίσεις σε ηλιέλαιο και σε κατσαρόλα όπου θα βυθίζονται τα καλαμαράκια στο λάδι. Τίναξε από το παραπανίσιο αλεύρι και ρίξε στο λάδι! ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΟΥΛΟΥΜΑ!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ