Ένα φύλλο σφολιάτας μπορεί να σου φανεί χρήσιμο σε πολλές συνταγές…
Έχει όμως κι αυτό τα μυστικά του για να είσαι σίγουρη πως η συνταγή θα πετύχει. Πρώτα από όλα, σκέψου πως μια σφολιάτα είναι πολλά λεπτά φύλλα ενωμένα! Πρέπει λοιπόν να τους δώσεις αέρα να ψηθούν εσωτερικά και να φουσκώσουν. Διαφορετικά θα σου αφήνει μια αίσθηση άψητης ζύμης στο εσωτερικό. Για να το πετύχεις αυτό, δεν έχεις παρά να κάνεις μερικές τρυπούλες στην επιφάνειά της και να την ψήσεις πριν τη γεμίσεις με οτιδήποτε άλλο. Έτσι και δεν θα σου φουσκώσει ανομοιόμορφα και θα ψηθεί και εσωτερικά!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ