Είναι η εποχή τους και εδώ θα βρεις όλα τα μυστικά για να γίνει άψογο…
Ένα πολύ θρεπτικό συνοδευτικό για το μεσημεριανό σου ή ακόμη και μια πολύ καλή πρόταση για ενδιάμεσο σνακ. Κι επειδή είναι δύσκολο να το ετοιμάσεις στα κάρβουνα, δες τρόπους να γίνει πεντανόστιμο στην κατσαρόλα σου:
– Γέμισε την κατσαρόλα με νερό να βράσει και να κοχλάσει καλά. Μην αλατίσεις το νερό καθόλου.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
– Σπάσε τα καλαμπόκια αν χρειαστεί στη μέση, προσπαθώντας να έχουν όλα το ίδιο μέγεθος.
– Πρόσθεσε τα καλαμπόκια ολόκληρα και χρονομέτρησε. Δεν πρέπει να τα αφήσεις περισσότερο από 3′ λεπτά. Αν το καλαμπόκι σου είναι τρυφερό δεν χρειάζεται περισσότερο για να βράσει. Από αυτό το χρόνο και ύστερα, το μόνο που θα καταφέρεις είναι να χάνεις γεύση και θρεπτικά συστατικά στο νερό.
-Αλάτισε αφού βγάλεις τα καλαμπόκια από το νερό και πρόσθεσε μια ιδέα βούτυρο στο καυτό καλαμπόκι να λιώσει και να πάρει υπέροχη γεύση.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ