Μια καλοκαιρινή γεύση από Ιταλία.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- ½ κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένο
- 1 πράσινη πιπεριά τσίλι, ψιλοκομμένη
- 1 κουταλάκι ξύδι λευκό κρασί
- 1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη
- 3 ντομάτες, ψιλοκομμένες
- αλάτι και φρέσκο μαύρο πιπέρι
- gnocchi μαγειρεμάν σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας τους
Τρόπος Μαγειρέματος
- Για τη σάλτσα arrabbiata, θερμαίνεις το λάδι σε μια κατσαρόλα και τηγανίζεις απαλά το κρεμμύδι και το σκόρδο μέχρι να μαλακώσουν. Προσθέτεις το τσίλι, το ξύδι και τη ζάχαρη και ανακατεύεις καλά.
- Προσθέτεις τις ψιλοκομμένες ντομάτες και σιγοβράζεις μέχρι να σπάσουν οι ντομάτες και να γίνουν σαν πολτός. Ρίχνεις το αλάτι και το πιπέρι.
- Βάζεις τα gnocchi σε ένα μπολ σερβιρίσματος και ψεκάζεις λίγο με λάδι. Ρίχνεις αλάτι και πιπέρι και ανακατεύεις.
- Ρίχνεις τη σάλτσα πάνω από τα gnocchi και σερβίρεις.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ