Θα ετοιμάσεις την σάλτσα φέτας πολύ γρήγορα. Άφησέ την στο ψυγείο να είναι δροσερή και δοκίμασε την με όποιον τρόπο προτιμάς. Μπορείς επίσης να την απλώσεις πάνω σε κράκερ ολικής άλεσης ή κριτσίνια.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- ¾ του φλιτζανιού γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά
- ½ του φλιτζανιού λιωμένη φέτα
- 1 κ.σ χυμό λεμονιού
- 1 κ.σ αλάτι
- 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
- Πιπέρι
- ¼ του φλιτζανιού φρέσκο ψιλοκομμένο μαϊντανό
- ¼ του φλιτζανιού φρέσκο ψιλοκομμένο δυόσμο
- ¼ του φλιτζανιού φρέσκα ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια
- ¼ του φλιτζανιού φρέκο ψιλοκομμένο άνηθο
Τρόπος Μαγειρέματος
- Βάλε όλα τα υλικά, πλην των μυρωδικών σε ένα μπλέντερ και ανακάτεψε καλά μέχρι να γίνουν ένας ομοιόμορφος πολτός.
- Συμπλήρωσε και τα μυρωδικά και ανακάτεψε λίγο ακόμη στο μπλέντερ
- Άσε την σος στο ψυγείο για να είναι δροσερή όταν την σερβίρεις
- Συνόδευσε με στικ καρότου, αγγουριού, κρακερ και κριτσίνια
Tip
Σκέπασε την σος και κράτησε την στο ψυγείο για 2 ημέρες το πολύΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ