Βελούδινο γιαούρτι και γαργαλιστικό τυρί κρέμα αναμειγνύεται με τον τόνο και φυλλαράκια άνηθου. Ιδανικό ντιπ για καροτάκια και άλλα λαχανικά.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 κονσέρβα τόνο σε νερό
- 1 γιαούρτι
- 200 γρ. τυρί κρέμα
- 2-3 φρέσκα κρεμμυδάκια
- Λίγο άνηθο
- Το χυμό από 1 λεμόνι
- Αλάτι, πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Στράγγιξε τον τόνο από το νερό του και βάλε το καθαρό κρέας σε ένα μπολ
- Ψιλόκοψε τα κρεμμυδάκια και τον άνηθο
- Ρίξε το γιαούρτι και το τυρί κρέμα σε έναν επεξεργαστή τροφίμων μαζί με το λεμόνι
- Χτύπησε ελαφρά να ανακατευτούν και πρόσθεσε και τα υπόλοιπα υλικά
- Λιώσε όλα τα υλικά καλά και βάλε σε ένα μπολ
Tip
Σέρβιρε με καροτάκια, αγγουράκια και κριτσίνια
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ