Μπορείς να τα φτιάξεις και με καβουρι κονσέρβα. Αν πάλι είσαι τυχερί και βρεις φρέσκο καβούρι, βράστο για 10-15 λεπτά σε νερό και μετά ετοίμασε την συνταγή.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 8 ντοματίνια cherry (διαλέξτε τα πιο μεγάλα)
- 175 γρ. ψύχα καβουριού (στραγγισμένη αν είναι έτοιμη σε κονσέρβα, καθαρισμένη και ξεψαχνισμένη αν βράσεις φρέσκα ή κατεψυγμένα καβούρια)
- 4 κουταλιές μαγιονέζα
- 2 κ.γ. χυμό λεμόνι
- 1 κ.σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό
- αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- πάπρικα
Τρόπος Μαγειρέματος
- Άνοιξε τα ντοματίνια με προσοχή με ένα μικρό κουτάλι
- Τοποθέτησέ τα όρθια σε μια πιατέλα
- Σε ένα μπολ ανακάτεψε όλα τα υπόλοιπα υλικα για τη γέμιση, εκτός από την πάπρικα
- Γέμισε τα ντοματίνια και πασπάλισε τα με λίγη πάπρικα
Tip
Μπορείς να φτιάξετε τη γέμιση από την προηγούμενη μέρα, και να την σκεπάσεις, μην ξεραθεί.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ