Μπορείς να τα φτιάξεις και με καβουρι κονσέρβα. Αν πάλι είσαι τυχερί και βρεις φρέσκο καβούρι, βράστο για 10-15 λεπτά σε νερό και μετά ετοίμασε την συνταγή.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 8 ντοματίνια cherry (διαλέξτε τα πιο μεγάλα)
- 175 γρ. ψύχα καβουριού (στραγγισμένη αν είναι έτοιμη σε κονσέρβα, καθαρισμένη και ξεψαχνισμένη αν βράσεις φρέσκα ή κατεψυγμένα καβούρια)
- 4 κουταλιές μαγιονέζα
- 2 κ.γ. χυμό λεμόνι
- 1 κ.σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό
- αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- πάπρικα
Τρόπος Μαγειρέματος
- Άνοιξε τα ντοματίνια με προσοχή με ένα μικρό κουτάλι
- Τοποθέτησέ τα όρθια σε μια πιατέλα
- Σε ένα μπολ ανακάτεψε όλα τα υπόλοιπα υλικα για τη γέμιση, εκτός από την πάπρικα
- Γέμισε τα ντοματίνια και πασπάλισε τα με λίγη πάπρικα
Tip
Μπορείς να φτιάξετε τη γέμιση από την προηγούμενη μέρα, και να την σκεπάσεις, μην ξεραθεί.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ