Μπορεί να φουντώνει στην γλάστρα σου, όμως δεν θα έχει την ίδια αντίδραση στο ψυγείο…
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Δεν θα συνιστούσα να κόψεις αρκετό από αυτόν και να τον φυλάξεις στο ψυγείο. Θα μαυρίσει και δεν θα είναι φρέσκος και ζωντανός για τα φαγητά σου. Κόβε όσο ακριβώς χρειάζεσαι επάνω από τη γλάστρα για κάθε συνταγή. Άλλωστε με αυτό τον τρόπο θα δυναμώνει το φυτό, θα γεμίσει άρωμα ο χώρος και τα χέρια σου, όπως και το φαγητό. Αν πάλι τον αγοράσεις, καλό θα ήταν να τον σκεπάσεις σε ξερό και σκιερό-δροσερό μέρος και να μην τον βάλεις στο ψυγείο.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ